Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synen av en saknad

Jag cyklade förbi
den stora ödsliga fotbollsplanen
Mitt på planen låg en boll
Den var sliten
och hade fått punktering



Ingen letade efter den
för den var inte saknad



Men någon gång blir den sedd
kanske bara av någon
som händelsevis cyklar förbi
men det är i alla fall en början


precis som för den bollen
jag såg idag




Fri vers av Missi VIP
Läst 421 gånger
Publicerad 2005-12-16 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon