Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=NJiC6cA3dUA


Nu kommer hon

hon når mig nu, från öster
om jag väljer
att inte sitta kvar
i skuggan och frysa längre

över pelargonernas ystra rop
når hon nu
orkideerna vänder sig
till mig, ropar se

ljus och värme




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 376 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-10 07:32



Bookmark and Share


  Quasimodo
En härlig vårdikt coh för längtan efter den!
2011-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind