Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar denna sonat...betyder så mycket för mig...

all inspiration kommer därifrån

tack




Månskens sonaten

Månskens sonaten

svävar runt månen
allt är tyst
allt är mörkt
förutom det stora vita klotet

mitt på den annars tomma månen
står en flygel
bjuder en att bryta tystnaden

men Månskens sonaten




Fri vers av Missi VIP
Läst 379 gånger
Publicerad 2005-12-16 16:51



Bookmark and Share


    Blåklockan
jag älskar denna sonat. vacker och tagande är denna också.

(sitter på månen och spelar")
2005-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon