Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordad

 

 

Stanna

tiden välter dagar som

storm möter öga

 

mitt möter dina händer där

de varsamt

håller

som en ankare,

bara så.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-11 17:13



Bookmark and Share


  ULJO
Fint skaldat
2011-03-14

  Aftonvännen
En fast punkt
2011-03-12

  Christine Sabel
Bara så.....vackert
2011-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP