Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rum

 

 

Vi har just ingenting

där som allt går ner som

en sol

vad har vi när vi lämnar

minnen och tid

 

tid som vi levt och alla dagar vi slösat

bort när vi gråtit och förbannat

 

men jag vill ha dagar som har timmar till förfogande

rum att minnas små små

 

stunder.

 

Lägg ditt allt i det lilla

i de få få sekunder som

sprängs av glädje och levnad och

ha dem i ditt hjärta och på ditt nattygsbord.

 

tillslut då timmarna ticka mot det sista så vet du att det du minns

är inte år utan

 

de steg som ekade i ditt hjärta.

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-12 18:19



Bookmark and Share


  aol
underbart vackert sant skaldat vännen
2011-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP