Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brinna

 

 

Det är kallt nu och

kylan faller utomhus men här,

finns du

Vi har det inte rikt, vi kämpar

med allt dag för dag.

Vi har inte dyr mat på bordet men

kärlek i våra glas och

 

vi skålarför livet som är så stort

ändå

när vi är två.

Ungarna springer omkring och glädjen är hög

och solen skiner trots snö

 

Vad mer i livet kan man begära vad mer kan få en själv att brinna?

 

Jag har inte mycket för händer men en sak som jag har

är livet fullt ut.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-12 19:28



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Starkt, vackert, ja, alldeles underbart. =) Som en bal på slottet, du vet. ;)
2011-03-14

  ULJO
Kärleken är det dyraste vi har men bär den minsta kostnaden. Fin skrivet.
2011-03-14

  yta
Ja fint skrivet och rätt tänkt!!!
2011-03-12

  thyra
Glädjer mig med dig! Inspirerande text!
2011-03-12

  filosofian
Det är rätt. Det är kärleken som betyder och är värd allt.
2011-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP