Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



and I'm talking to myself at night
because I can't forget
back and forth through my mind
behind a cigarette





februari du brinner

 

Juni; du slickar på rizzlan rullar och ler lite åt din skapelse
jag sitter bredvid ser på håller i
din tröjärm
försöker hålla fast stunden
i bilen
vi sitter så nära åker och natten är kolsvart
dina pupiller som stora klot vidgade
ögonblick
greppade i svettiga handflator
lämnar vi staden bakom oss
converse mot gaspedalen jag faller med tiden
barfota
snart skrynkliga lakan asfalt i skrubbsår ljugande avsked 
jag lämnar mina fingrar kvar i
ditt otvättade hår mot mitt kött märken av revben
minnet av din magra kropp som ärrade rester runt midjan; alltid
något att bevara




Fri vers (Fri form) av Smultris
Läst 720 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2011-03-13 20:44



Bookmark and Share


  ExtraordinaryMe
Riktigt bra, bokmärker! :)
2011-03-20

    sårosa
Å denna kändes. Gillar hur du skriver
2011-03-19

  Per Teofilusson
en ödmjuk uppmaning i att allt får finnas. Erfarenheter, ungdom osv osv. Punkter och hugg som får oss att åldras med värdighet. Jag är en sucker för amerikansk roadmovie romantik, inte skäms jag för det.
2011-03-14

  Erik Hall
Mycket vackert! Applåder!
2011-03-13

  Canton
Super bra! Jag gillar "dina pupiller som stora klot vidgade
ögonblick"
2011-03-13

    ej medlem längre
Jag fattar ingenting!
2011-03-13

  Dan Linder
Jag har skrivit det förr men den här är ju så delikat att man vill låta den smälta på tungan i trekvart.
Bara första frasen: "Juni... du slickar på rizzlan.." Makalöst jävla bra.

Den här ska herrn rama in.

Tack för denna chilipralin.
2011-03-13

  Ola Rydberg
Starkt och bra
fastnade för

/converse mot gaspedalen
jag faller med tiden
barfota/
och titeln är snygg
precis
som din bild
2011-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris