Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett bihang bara men ack så viktigt!

 

 

Som en ränsel att

stoppa saker i, en del går bort

annat tar vid vissa saker brinner heta

andra ting dem får jag leta.

 

Vissa namn alltid häftade här ty

dem väldigt kära är

ihågkomster kan också bulta på

då springer nästan ränseln

där jag själv väljer att gå

 

röd är den som bara är min

ändock vet jag att du brukar kalla

den för din

 

en ränsel för stort och lika mycket för smått

det bästa skruttiga hjärta

jag någonsin kunnat fått




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-14 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP