Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag älskar


jag älskar
tills elden har falnat
då timmen är sen
och natten lägger sig
likt en tvingad slöja
för en älskares avsked

...




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 237 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-03-14 20:42



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Denna var bra, tänk om jag oxå kunde skrivit så.
2011-03-21

  issac.a.m
Så Underbaart...
2011-03-16

  Lena Själsöga Keijser
vackraste

jag gråter vid mötet med dina ord
2011-03-15

  Janne
Så fint skrivit
känslostark
text
2011-03-15

  Linda CH VIP
Mycket vacker!
2011-03-14

  peter markurth
söt
2011-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo