ibland blir allt i fel tidpunkt

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland blir allt i fel tidpunkt




Förlåt, men det var meningen.

Snälla gå
för
jag älskar
dig

försök förstå

inte
ska det
vara så
svårt

det var

meningen

att det
inte
skulle bli
vi två





Fri vers av ia VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-03-14 23:05



Bookmark and Share


  Emme VIP
Mmm vet hur det känns,
skrev just en dikt med
samma tema..
Du beskriver känslan så
bra..
2011-03-14

    ej medlem längre
klockrent.
2011-03-14
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP