Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärret i mitt hjärta

jag har ett ärr i mitt hjärta
det svider och gör ont
men det värsta är
att liksom alla andra ärr
har jag det för livet




Fri vers av Missi VIP
Läst 611 gånger
Publicerad 2005-12-17 15:32



Bookmark and Share


    Blåklockan
mitt hjärta är också fullt med ärr
2005-12-18

  rebecca d
ja. fast du vet att ärrhud är starkare än annan hud...:)
2005-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon