Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vredesmod

jag har ingen rätt
inga vuxna hör på mig
för jag är ett barn




Fri vers av Missi VIP
Läst 636 gånger
Publicerad 2005-12-17 15:37



Bookmark and Share


  rebecca d
kan kännas frustrerande...ibland kan det dock också vara tvärtom, fast kanske inte för dig:)
2005-12-17

  JR
Nice Haiku!
2005-12-17

    Richard
Bra sagt. Bra att få veta hur barn känner det.
Viktigt att lyssna på barn som vuxna.
2005-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon