Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är kriminell

du är kriminell

du har stulit mitt hjärta 




Fri vers av Missi VIP
Läst 489 gånger
Publicerad 2005-12-17 15:46



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
stiligt på få rader
2005-12-17

  rebecca d
sött!!!

jättefint
2005-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon