Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dammolnet

jag är täckt av ett tjock lager damm

jag har gammal musiksmak

gamla omoderna kläder

gamla omoderna dikter




Fri vers av Missi VIP
Läst 213 gånger
Publicerad 2005-12-17 16:16



Bookmark and Share


  rebecca d
jag här gammal musiksmak...?? har...?

det bara pärlar ut dig, dikterna
du är bra som du är...:)
2005-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon