Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi som vänder blad.





idag träffade jag dig
som jag en gång trodde mig älska
för dig har jag vridit mig sömnlös
gråtit atlanter
och hamnat under det vildaste av isar

du
som bara är en pojke
en ensam liten man
som längtar
fast du inte tror
efter någons beröring

jag träffade dig idag
och du undrar varför flickor flyr
när dina kalla händer
dina två sekunder
är allt vi får

kungar vänder blad
och så gör även jag


jag träffade dig idag
dig jag trodde mig älska
men jag är inte fången
bakom dina revben mer









Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 797 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2011-03-15 18:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Färgstarkt och gripande. Gillar't!
2012-12-30

    ej medlem längre
Berörande!
2011-05-07

  Sofhia Wirström
berörande, bra skrivet.
2011-05-02

  aol
verkligen berörande starkt
2011-03-27

  J P VIP
Jävlar vad bra skrivet!
Laddade ord rakt in i hjärtat!

/J
2011-03-22

  Lena Renman
Vänd på och stark stå!

Lena
2011-03-18

  rundgångbalansochgungning
Riktigt bra fångat
2011-03-16

  *Camilla*
"jag träffade dig idag
dig jag trodde mig älska
men jag är inte fången
bakom dina revben mer"

wow...

/C
2011-03-16

  dubbelve
Vilka enkla men ack så glimmande guldkorn i denna! Applåd!
2011-03-16

  Suzy med punkterna
Målande verkligt...bra
2011-03-15

  Anna*
Suveränt! Applåder
2011-03-15

  storm
verkligen, bra! starkt.
2011-03-15

  Asgeirr Immanuel
du är grymt bra.
Känns som att dina texter är om eller med mig. Fastän vi aldrig träffats.

//Oscar
2011-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP