Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spela!

Att leva med, i livet!
Är som att gambla.
Du satsar men du vet aldrig vad du får!




Fri vers av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2005-12-17 17:59



Bookmark and Share


  Robert Jonsson VIP
Nej det är sant, men spelar man inget vinner man ju aldrig heller.
men visst kan man tröttna ibland på badbeat efter badbeat från hell
då gå vi till baren och tömmer en koskenkorva och svär VITTU ! ;)
sedan läker vi en stund och slutligen står vi där igen å styr in marker mot mitten
2012-07-13

  Don Jorgé
Ja visst är det så. Lite av njutningen också.
2008-05-13

  Hans w-art Westlund VIP
men om man aldrig vågar sig in i spelet.. då får man heller inga vinster :) lycka till!
2005-12-19

  Dilsewat
Tankevärt med med dessa ödesdigra satsningar :)
2005-12-17

  Wretling
Stämmer så bra :)
2005-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP