Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite ego kanske! ;)


Du och Jag!

Lova mig! Att alltid älska
Bara mig
(Mig)




Fri vers av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-12-17 18:32



Bookmark and Share


  Dilsewat
Just det sista inom parantesen, gör att du får till det med stark Eftertanke!
2005-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP