Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det du redan visste

 

jag omfamnade
din veklösa själ
som än dock brann
i livets mörker
och skymningar
det rymmer så mycket ljus
i ett mörker
sa
du
och min ögonlock föll
tungt
för att kunna se
det du visste
och du strök din hand
försiktigt över min varma panna
livet gav mig femer
men dina meningar
sa 
att alla sanningar
låg bakom
och nuet
var det end

jag omfamnade
din veklösa själ
som ändock brann

i livets mörker

tvekande
skymningar.

det rymmer så mycket ljus
i ett mörker

sa

du


och min ögonlock
föll tungt
för att kunna se

det du redan visste

när du strök din hand
försiktigt
över min feber

dina meningar sa 
alla sanningar
låg bakom

och nuet

är det enda

som läker




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-18 17:13



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så mycket talar dina ordsmycken till mig
för mig är de skönhets gåvor

tack
2011-03-21

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Orden för läsaren behagligt och rytmiskt vidare rad efter rad. Utsökt. =) Bokmärker. =)
2011-03-21

  Fredric
Härlig text, fick läsa den ett par gånger för att få flytet med mina små händer...
2011-03-20

  lisa"puzzle"svensson
innerligt och väldigt vackert
2011-03-18

  Linda CH VIP
Vackert och innerligt!
2011-03-18

  issac.a.m
Mycket väl poetat ...
2011-03-18

  mickech
Vackert!
2011-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo