Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under snötäcket - haiku

Under all nysnö
bultar blomjordens hjärta
brunt, mullrikt och varmt




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 368 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-03-19 01:34



Bookmark and Share


    Jnåt
hjärtat vann, det syns tydligt i dag. fint haikat.
2011-04-09

    AA VIP
Vacker text. Enkel. // AA
2011-03-19

  Jan Widströmer VIP
Så är det just nu här hos mig - bra fångat.
2011-03-19

    ej medlem längre
Underbar haiku, som på få rader tar på sig alla människor i Sveriges längtan efter vår; dikten säger: ja, lugn, snart. Det är på gång. Fantastisk Haiku
2011-03-19
  > Nästa text
< Föregående

papillon