Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
:-)


Hemligheter







Försöker se det i dina ögon...


Det som dina ögon



ej avslöjar..









Fri vers av Bella
Läst 751 gånger
Publicerad 2005-12-18 01:06



Bookmark and Share


    Cajsa
Det är inte lätt att lista ut hemligheter alltid.
2006-01-02

  Pulsatilla
Spännande...
Mystisk...
Pillimarisk
2005-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Bella
Bella