Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
foto 19 mars 2011


Livets ström

Livet strömmar fram

genom alla tidsåldrar

Kärlekens gåva




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-03-19 16:48



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skön.
2011-03-30

  anits VIP
En mycket vacker haiku
2011-03-19

  thyra
En fin haiku! Gillar!
2011-03-19

  Ari Viklund
underbar bild av
ett dyrbart pund

vi förvaltar livets
gåva i strömmen
av vattnet som är
evighetens källor
2011-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP