Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinpoesi

Här finns rörelser som

vindens mojnande och

vi vilar

 

Du och jag

 

Men va fan släpp ut hunden!!!

Jo men jag sa ju att oreganon va längst bak

 

Fan..ingen lyssnar..

 

Vi vilar, du och jag i smekningarna

som lämnade av gårda

Men hallå fan hon ylar ju

SLÄPP IN HUNDEN!!!

faaN ingen lyssnar hur ska ..om dom nånsin fatta nåt ja..

 

I lugn vi vandrar, du och jag

som lekar bakom

 stängd

Ja men ge han mjölk inte ska han dricka dricka så här sent kan jag bara få vara själv en liten stund!!!!

Och himlar öppnar sig för natt och vi ska

bäddar drömmarna..

vilka jävla drömmar..fan..vad skirver jag eh

nä,

 

Jag går och lägger mig.

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-03-19 20:32



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
Kul rytm i dessa rader
med ettstarkt bildspräk
känner häftigheten
och engagemanget
i nuet
2011-03-24

    ej medlem längre
Härlig poesi om hur det kan vara......
2011-03-23

  yta
Ja skratt!! Bra skrivet
2011-03-23

    Bodil Sandberg
haha du är ju för härlig detta va sannerligen så bra och kul mitt i frustrationen!!**
2011-03-21

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Härlig. =) Leendet kröp fram. =)
2011-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP