Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rensa sekunder från år


mitt i tapeten finns några hål, skavda av livet liksom borrade djupt in. där växer en stockros vild och fin mitt i självaste hjärtat. där pumpar blod var och det rinner snävt längs våden. jag har tappat räkningen på alla dagar jag har bott här, det är som om himlen har slutat sluka nätterna och att dagar endast är de som räknas. till liv.
att falla in i gränsland och sudda ut allting som levt i ett termitbo. mitt i arizona och tappa vettet i ett fat med gröt. det är som att tro på gud och finna att det som betyder mest i livet är att det går sin gilla gång. och att man vågar tapetsera om köket. luckorna öpnnas och ett glas fylls med vin och en kanelstång har hamnat på tvären i svalget. och jag kvävs. och jag gillar det. och jag borde sluta nu.




Övriga genrer av Lili Samuelsson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-20 19:29



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
du är en vardagens mästarinna
2011-03-25

  Deva
"tappa vettet i ett fat med gröt." det är väl något kittlande i det? Bra kommentar till livet..
2011-03-21

  Carola Zettergren
Mmm, det är ju så, man är liksom tvungen att rensa och sortera lite ibland..Snyggans!
2011-03-21

  Cris
kanelstången är bäst.. eller besk.. vilket man nu föredrar. Men kan förstå känslan av att gilla det.
2011-03-20

  Hans Christian
Sögs in och berördes starkt av denna skickligt skrivna text.
2011-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP