Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattramn


det man kallar ljus
förra årets nypon som skymtar bland snåren
snön som smälter till långa rännilar av blod
så nära naturen jag bara kommer
temperaturen stiger
aldrig över nollan
korpar
kråkfåglar som kretsar runt mig
slår sig ned
säger vi är som du
säger vi är alla nattramnar någonstans
gråsparvarna
domherrarna sätter sig inte vid fågelborden
vill aldrig motsätta sig
Förra årets nypon som skymtar bland snåren
snön som smälter
det man kallar ljus




Fri vers av Prometeus
Läst 557 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-20 20:07



Bookmark and Share


  acorazado
doftar vår! fint.
2011-03-25

  cilax VIP
vackert hemlighetsfullt
2011-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Prometeus
Prometeus