Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag var ditt s t y v b a r n


dina ord
som giftiga pilar
förskjuter mig
din blick tränger argt igenom min
och din röst ryter

flytta på dig, bort!
måste du alltid 

v a r a  i  v ä g e n?

och Du är alltid
så snärjig...

endast din närhet

känns ju som
riktiga knuffar...

och D u  är inte mitt
b a r n.

så kalla mig inte för pappa!
börjar bli  t r ö t t  på det nu...

jag kastar mig själv hårt
på vårt golv

s k r  i k e r

för gråten stockas
mitt hjärta fylls med tårar

de känns som splitter

och jag undrar för mig själv
varför du inte kan

s e  m i g

när jag 

inte b r i s t e r


.






Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 217 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-22 11:58



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
smärtan andas i denna bild
i allt det du skriver
skriver du med det jag brukar andas vara naken hud

du öppnar din sårbarhet
det är vackert
det är starkt i ordets starkts innebördsgest ej begrepp
2011-03-22

  lisa"puzzle"svensson
ja, varför förmår inte vissa människor öppna upp sitt hjärta för den rena kärleken från ett litet barn? Så sorgligt att mitt hjärta knyts.
2011-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo