Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under mitt täcke

Någonstans
under
döljer sig
min dröm

om dig




Fri vers av ia VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-03-23 10:23



Bookmark and Share


  fridahansen
Du fångar varenda ord så fint.
Berörande.
2011-04-04

  Micael Axelsson
Akta, han kanske plötsligt poppar upp och säger: Tittut!
2011-04-03

    ej medlem längre
Stillsam och ljuv längtan. Fint fångat!
2011-03-23

    ej medlem längre
Underbart koncentrerat om längtan
2011-03-23

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Härliga rader. =)
2011-03-23

  TT
...så jäkla bra!!! Blir bubblande glad av att läsa...gillar!!!
2011-03-23
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP