Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina oroliga barn.




Jo men det handlar ju om kärlek..

 

 

Han sa att jag skulle ta hand om mig

 

inte oroa mig

 

Och jag undrar hur man gör det som mamma,

inte oroar sig

vad det ändå må vara

Jag har väl ätit min del av kakan

antar jag

och därför bär jag

Hur kan jag annat göra??

Jo jag gör mina övningar, åker på spa men för

hjärtat

finns ingen bra behandling.

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 217 gånger
Publicerad 2011-03-23 20:36



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så sant
så sant
2011-03-30

  yta
Oj vilken fin och stark text. Det gör lite ont att läsa den men jag vet ju hur det är att vara mamma..
2011-03-24

  Christine Sabel
Nej, det enda är nog att vi vet att vi gjort vårt bästa, fina rader....
2011-03-23

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Så bra skrivet. =)
2011-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP