Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klockan 2 på natten

Brottas med täcket
Det halkar runt
precis som mina tankar
Min ögon är hårt slutna
men jag sover inte längre
Nallen ligger med kudden
på golvet
Vittnar om striden
Utan att veta varför
tänker jag på dig
Drömmen är som bortblåst




Fri vers av Missi VIP
Läst 417 gånger
Publicerad 2005-12-18 19:23



Bookmark and Share


  rebecca d
mycket fint...en hel berättelse..och ett underbart slut, flyktigt och överraskande som drömmen
2005-12-18

    Tidslös
"Nallen ligger med kudden
på golvet
Vittnar om striden"
Underbar dikt!
2005-12-18

  Wretling
Berättar så bra om saknaden och den känslan som kommer när drömmarna inte längre är med en. snyft
2005-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon