Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

e g e n


kan inte ta skydd

under hans utspärrade
ikarosvingar

ty de slår ständigt, hårt
över mitt förstånd

och min rädsla är envis

kan inte ta skydd

från det vidsträckta begäret,
efter annat 

ett obrukat liv, utan
eldars brännande
längtan

mer än till nu

kan inte ta skydd

hans slag,
smärtan han ger

är för alltid


 


min egen




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 279 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-03-24 16:10



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berör så !
2011-03-25

  issac.a.m
berör själen...
2011-03-25

  papperstrana
fin form, som får en att känna.

"min rädsla är envis" är himlahimla bra.
2011-03-24

  lisa"puzzle"svensson
starkt!
2011-03-24

    ADI Nehlin
stark text..som berör
2011-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo