Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt hjärtas pilgrim vet


mitt hjärtas pilgrim
var fri

den sjöng vårens
lyckliga kvitter

och varje dag var ny

mitt hjärtas pilgrim
den vet

att alla
föds fria

trots hotande
taggtråd
och klippta vingar

den vet

att synliga hinder
endast lurar

om slut

mitt hjärtas pilgrim känner
det onda

känner det den ser

men vet
att verkligt mod

är

att kunna blunda

 

 




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-24 17:48



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
detta är mycket viktiga ord
de säger egentligen ej blunda

de säger
se
det vackra

du skänker mig så stora gåvor

tack
2011-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo