Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag avskyr denna mellantid



Mellan höst och vinter

Det är iskallt ute
men träden har ändå klätt av sig


Några försenade fåglar
flyger tjattrande över himlen


Naturen lider av kylan
när frosten kommer

Tiden står still
ingen snö
ingen vinter

En slags mellantid
som alla hatar
mellan höst och vinter
efter höst
före vinter

Trista gråa dagar
mellan höst och vinter
och alla väntar
på att den tiden ska gå över


Tiden mellan höst och vinter




Fri vers av Missi VIP
Läst 779 gånger
Publicerad 2005-12-18 21:05



Bookmark and Share


  claes fredelius
Hej Missi!

Jag har inte heller läst alla poeterna på den här sajten...
Råkade väl komma in på dig minns inte riktigt hur
Mina intressen är också skrivande och musik och måleri
Jag har en son som är tretton som inte skriver(så jag får läsa det i alla fall - han chattar mest) - så det är spännande att få hans värld från tjejhåll så att säga(mycket är ju ändå gemensamt även om var och en samtidigt är individuell)
Jag gick in och läste någon av dina dikter och tyckte om den.
Jag kommenterar gärna nån dikt du sänder...
Beträffande "mellantiden" har du förstås rätt i att den kan vara rätt förfärlig. Men man kan ju försöka vända på perspektivet och se något fint även i denna "sorgsna mellantid" - eller?


Claes
2005-12-24

  rebecca d
den är jättefin, Missi, stämningsfull, flyt...
2005-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon