Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hatar dig

sved det i dig
när jag kastade tillbaka dina ord
mot dig?

det glädjer mig
det var dags att säga ifrån

när orden träffande dig i asiktet
såg du förbluffad ut
häpen...

 


jag hatar dig

 




Fri vers av Missi VIP
Läst 685 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-18 21:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag älskar detta, då jag själv planerar många ordattentat mot dummizzar i skolan, som "anklagar" mig för att vara lite och klen...

Bra skrivet!
2005-12-18

  Cris
Ja som man behandlar andra riskerar man att bli behandlad själv. Bra!
kasta tillbaka orden bara...! inte vill man behålla tristord
2005-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon