Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta tårar

vad döljer sig bakom mörka dystra ögon?

ingen fågelsång direkt

svarta tårar
rinner ner för dina kinder
från din svarta själ
och ditt svarta hjärta

kastar en blick på mig
innan du sjuker tillbaka i mörkret




Fri vers av Missi VIP
Läst 340 gånger
Publicerad 2005-12-18 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon