Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonen kommer igen..och nätterna..




Jag vet bättre

Jag skulle veta bättre
tårar är inget för dig
iskall säger du OK
vänder om utan att visa
och tar dina steg

inget är förlorat
jag sitter kvar
inga dagar är perfekta
dumma    lilla  jävla du

rummen är för små
och du lämnar
jag skulle veta bättre
det blir inget  mer för mig

Jag lämnar och släcker
stänger alla dörrar
låter sängen vara obäddad
gamla minnen får vara

Vi gör nya




Fri vers av Gryft
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-26 11:19



Bookmark and Share


  anita VIP
Mycke bra skriven.
2011-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft