Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland blir det bara så...

inget konstigt alls

finns inga bakvägar
inga tankar
som ger mer
eller mindre

utan

jag bara
vill älska dig

får jag det




Fri vers av ia VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-26 18:06



Bookmark and Share


  Järnkatten
Är böjd att hålla med Ulf ;), varm dikt...
2011-03-26

    ej medlem längre
Man frestas svara..Ja! *ler*
2011-03-26
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP