Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en sista vädjan

 

drick livet, i en enda
och fall med mig
genom drömmar 
av sot

bryt dig igenom
vårat luckrade
staket

som ändå aldrig
håller

som försvar

och älska med mig
på riktigt
för en natt 

utan längtan

som om att
det var
verkligt


så ska jag sluta



be

 

...

 







Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-26 19:52



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
underbart skrivet.... :))

"bryt dig igenom
vårat luckrade
staket

som ändå aldrig
håller"

Oj, denna strof slår ann en ton i hjärtats mark

så sant och såå bra....

applåder i mängd

kb
2011-05-07

  Lena Själsöga Keijser
jag andas eld i denna
det
eld är
2011-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo