Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Leva i livet!


Liv!

Jag vill inget hellre!

Än att leva det ofattbara livet.

Med livslust!




Fri vers av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 421 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2005-12-19 11:04



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Underbar.
2012-06-09

    la-poet
jag tror det är meningen med livet. (med vissa undantag)

bra !
2006-01-16

  Propella
Ja! Lev för tusan!

Riktigt bra formulerat...
2005-12-19

  Dilsewat
finkänsligt med djup oemotsägligt vilja!!!
2005-12-19

  Hans w-art Westlund VIP
det går i vågor men jag instämmer till fullo med dig
2005-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP