Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

överallt under


när en
känsla
likt
en fjäder
sakta
smeker

när allt
och inget
finns
mer än
du 
och
jag

det är då
allt
är
överallt

inget är
klarare
vackrare

än vi




Fri vers av ia VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-03-29 13:56



Bookmark and Share


  TT
...den här är mycket bra skriven...gillar...!!!
2011-03-31

    ej medlem längre
Så fin!
2011-03-30

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2011-03-30

  Järnkatten
Älskar den, inget mer, inget mindre än ren kärlek...bokmärker!
2011-03-29

  storm
så sann, så vacker!
2011-03-29

  Niclas Petersson VIP
Mycket vackert. Gillar slutet mest.
Gillar.
2011-03-29

    ej medlem längre
Så klart och sant
2011-03-29

    ej medlem längre
fallande vackert. //F.
2011-03-29
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP