Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord som berör


Träffade en kvinna i kyrkan i söndags

Hon berättade att hon hade blivit helt träffad

av en dikt jag läst några veckor tidigare


Jag förstod vilken dikt hon menade

men kom inte ihåg mer än en fras

När hon hörde den blev hon återigen berörd


Jag skickade den till henne

Förstod att dikten hade en viktig mottagare




Fri vers av eva m h
Läst 476 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-03-30 13:27



Bookmark and Share


  Maria T
Visst blir man glad
när ord berör
2011-04-10

    ej medlem längre
Viktigt att lyda den inre rösten när den säger till
2011-04-10

  Zelogath
Så fint!
Påminner mig om i somras när jag läste upp en dikt, där fanns en dam som ville ha kopia på den
Så jag satte mig ned efter morgonsamlingen
Och skrev den igen
2011-04-01

  Anna*
Härligt! Vad glad jag blir! ♥ Gud vet och förmår mer än vi själva förstår.
2011-04-01

    Mejja
Det är det som är så häftigt med ord - de kan med sina små medel beröra så djupt.
Och Gud leder våra val och ville att du skulle delge just denna. Han har en plan!
2011-03-30

  filosofian
Det är alltid underbart när man lyckas beröra någon. :)
2011-03-30

  Peter Olausson VIP
nog är det märkligt - att orden kan betyda än mycket mer för just någon än för en själv. Man fångas av något, något som är en nyckel till något dolt i en själv. Fin beskrivning av din upplevelse!
2011-03-30
  > Nästa text
< Föregående

eva m h