Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omhuldat.

 

 

Lägg dagarna i vårt arkiv

jag är glad att vi har ett sånt

där vidderna vilar

och ögon sluts

och färden börjar om.

 

Lägg nätterna i vår minnesbank

det vi målat så varsamt i rött

älskog att andas

andetag i takt

och livet som sa kom.

 

Lägg kärlek i nakna händer

händer som håller hårt

allt är bart och förundrat

förvillat, förstummat

vårt att lita till

 

Lägg samman och innerligt i hjärtat

av egen vilja av egenhändigt val

som något vackert i världen

att krypa in i

det är allt vi verkligen vill.

 




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-30 19:34



Bookmark and Share


  yta
Så väldigt fin!!
2011-03-31

  Katinka VIP
Jättefin dikt, klokt och känsligt skrivet.
2011-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP