Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina strokar.




Leende snett och viljan.

 

 

För alla möjligheter

har jag en flaska

till hälften fylld för

av den händelse jag har kort om

mod

att fullfölja min hjärnas otrutna vilja

 

att försöka

Än fast den vet att det är omöljligt

 

så hoppas jag då att en dag.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-30 20:27



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
du vandrar modsteg
det mod är
kärlek
till dig
till allt

icke söndring

du är innerligt djupvacker
2011-03-31

    Max Poisé
Stå stadigt!!
2011-03-30

  lisa"puzzle"svensson
mod när det är som vackrast
2011-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP