Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vrålar ut din onska

i början stod du vid min sida
sedan svek du mig
bedrog mig
du snodde min eviga kärlek
han, du inte älskade
bara för att såra mig
jag pratar aldrig med dig mer
och du verkar njuta av det

jag hatar dig fortfarande
för att du är som du är
och aldrig kan uttala ordet "förlåt"
jag hatar ditt hånleende
när du ser ner på mig
jag vill vråla
ord som inte finns
för att beskriva min vrede
ditt svek
din ondska




Fri vers av Missi VIP
Läst 307 gånger
Publicerad 2005-12-19 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon