Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varje dag något nytt

varje dag
en ny sol

varje dag
en ny måne

varje dag
en ny dikt




Fri vers av Missi VIP
Läst 352 gånger
Publicerad 2005-12-19 17:35



Bookmark and Share


  rebecca d
ja, det är väl härligt!! :)
2005-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon