Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

isolerad unge

Jag har kommit på en sak
jag är en isolerad unge
isolerad från en 13-årings vanliga liv

vad vill jag komma?
vad vill jag bli?
jag vet. jag vet

jag vet vad jag vill bli
jag vill ha ett turjobb
men jag är ingen turgris
hur tänker jag?

jag är en isolerad en
isolerad från en värld där alla andra lever
alla mina önskningar är inte lika någon annans
är jag unik?

unika, frånvarande unge
vem är jag egentligen?
ingen kan tolka mig
bara genom att se mig ögonen


tala om för mig
är jag en isolerad unge?




Fri vers av Missi VIP
Läst 259 gånger
Publicerad 2005-12-19 17:42



Bookmark and Share


  rebecca d
nej, men du tänker mycket. Då kan det kännas så :)

bra frågor...
2005-12-19

  albatross
Egentligen inte, eftersom Du skriver så bra och når ut med dina ord. För övrigt är vi isolerade själar allihop, människor.
2005-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon