Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill inte gråta

jag vill inte gråta mer
tänk så många tårar som gått i spill
för dig
jag hatar att gråta över att någon
inte förstår




Fri vers av Missi VIP
Läst 570 gånger
Publicerad 2005-12-19 19:17



Bookmark and Share


    rune
asså du ska inte säga att jag skriver ledsna dikter du skriver minst lika ledsna faktist
2005-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon