Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev bara några rader, blev inte nöjd



julklappsrim

julklappsrimm
kom i trimm
skänk bort glädjen din
och bli min
få ett förtroende som blir kvar
även om det är svårt att klura ut ett svar




Fri vers av Missi VIP
Läst 333 gånger
Publicerad 2005-12-19 19:25



Bookmark and Share


  rebecca d
ja, det rimmade ju..!
2005-12-19

    rune
hahahaha
2005-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon