Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i klassrummet

det röda nagellacket lyser
jag fingrar på pennan
vågar inte se upp
för jag vet att du tittar på mig
orkar bara inte möta din blick igen




Fri vers av Missi VIP
Läst 241 gånger
Publicerad 2005-12-19 20:06



Bookmark and Share


    rune
du är la inte rädd för mig hoppas jag vi hade ju skolavslutning..
2005-12-20

  rebecca d
ja...får känslan av klassrummet. Undviker varandras blickar.rädsla för varandra...
2005-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon