Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vertikalium

Sökaren:
- Som jag förgäves rusat mina skor blodiga till
horisonten och snavat baklänges lika långt bara
för ingenting. Väderstrecken har sedan länge
tagit slut men inte grubblerier. Men nu värker
mina fötter för mycket! För tusan, jag sätter mig
vid er, vänliga träd, en stund för att hämta andan.

Löven:
- Sitt du. Här är du framme.




Fri vers av Håkan Eklund
Läst 446 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-02 19:52



Bookmark and Share


  Filosofen2
Mycket underbar läsning som vanligt:)...
2011-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Eklund
Håkan Eklund