Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orörd av rimfrost


bländad av frost
framför hans blida ögon
berör ingen kyla
trots det tunna skiktet
av silke värmer minusgraderna min kind

intensiteten ökar trots andetagens stakande
försök att inte upphöra av trycket mot bröstet
han bara finns alldeles framför mig,
ler - jag undrar om han ser

hur varenda liten molekyl i min kropp
dansar piruetter av eufori
över att bara få vara i hans periferi




Fri vers av trasdocka
Läst 572 gånger
Publicerad 2005-12-19 20:39



Bookmark and Share


  ulli
varenda ord vibbrerar gillar starkt
du rimmar på ett försiktigt sätt har annars men detta klaffsvårt för dikter som rimmar men dett aär bra mer än bra
2006-09-03

  bq
Det du gör är magiskt..varje bokstav finner sin rymd, sitt ursprung att ljudlöst sjunga !!
2005-12-23

    uppåtframåt
Kärleksrus.
Väldigt väldigt vackert skrivet.
2005-12-20

  Wretling
Helt jävla underbart !
2005-12-19

    Oprofessionell
Jag gillar framför allt det första stycket som är helt perfekt och bilderna som kommer emot mig då jag läser detta, är storslagna och kraftiga. vackert och smärtsamt på samma gång.
2005-12-19
  > Nästa text
< Föregående

trasdocka
trasdocka