Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Kommen till mig, I alla, som arbeten och ären betungade, så skall jag giva eder ro" Ur Matteus Kom till Gud - inte bara för att få böner besvarade - utan också för att få vara nära Gud


Kommen till mig!

Upphör med brådska och var stilla!

Stanna till Guds ro fyller din själ!

En sådan ro

vet ej av fruktan

eller brist

Den är stark och trygg

Den är en de öppna, ljusa gläntorna,

de stilla flytande floderna

och de mäktiga höjdernas ro

Och allt du behöver

för att finna

denna ro

är att komma till Gud




Fri vers av Bibbi VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-04-03 14:10



Bookmark and Share


  Maria T
Var stilla och kom till ro,
Vila i Guds famn.
2011-04-10

  walborg
Tack för Dina sanna kloka ord Bibbi!
2011-04-09

    maija tuori
Skönt att gå lägga sig ,efter denna underbara rader ...tack !
I stillhet kan vi höra vad gud vill tala till oss....
2011-04-05

  aol
underbar text och bild,
2011-04-04

  mare VIP
Orden du skriver är sanningens ord !
2011-04-04

  anits VIP
Mycket vackra och sanna rader
2011-04-04

  Eva Helene VIP
Vackert och vilsamt!
2011-04-03

    ej medlem längre
Så ofta vi glömmer denna viktiga väg till Guds eget hjärta.
2011-04-03

    ej medlem längre
Så sanna är dessa dina ord. Vackert skrivet!


"En sådan ro

vet ej av fruktan


Den är en de öppna, ljusa gläntorna,

de stilla flytande floderna

och de mäktiga höjdernas ro"


/Ann
2011-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP